Welkom op mijn site!

 

Mijn naam is Susan Janssen. Ik ben 47 jaar en woon samen met mijn 3 kinderen van 18, 16 en 14 jaar in Rosmalen. Na mijn scheiding 9 jaar geleden heb ik het roer omgegooid en ben ik de opleiding voedingsdeskundige met specialisatie voeding en sport gaan doen. Sinds die tijd geef ik voorlichting en workshops op het gebied van voeding (en sport) en geef ik bootcamptrainingen. Daarnaast ben ik beweegconsulent en geef ik workshops bij bedrijven over vitaliteit en bewegen.

 

Ik hoop dat ik jullie kan inspireren om je dromen achterna te gaan. Soms moet je eerst heel diep gaan om te beseffen dat jij zelf verantwoordelijk bent voor je eigen leven. Maar geloof me, als je open staat voor mooie dingen en fijne mensen is niks onmogelijk.

Via mijn site wil ik wekelijks leuke en inspirerende tips met jullie delen op het gebied van voeding en sport, maar wil ik jullie ook meenemen in mijn leven als single mom en alles wat daarbij komt kijken.

 

Liefs Suus

 

p.s. op bovenstaande foto zie je mij met Ellen Hoog tijdens haar boekpresentatie van haar eerste boek ín 'perfectie conditie' waar ik met veel plezier en trots aan mee heb mogen werken