Quality time met de kids!

Qualtity time met de kids!

Ieder jaar probeer ik met de kinderen apart iets te gaan doen. Ik vind het belangrijk dat ze allemaal ook 1 op 1 aandacht krijgen. Omdat wij veelal met z'n viertjes zijn, wat overigens heel gezellig is, is het lastig om individueel aandacht te geven aan de kinderen. Wanneer je getrouwd bent is dat makkelijker, omdat je dan eerder de kinderen bij de partner achterlaat en niet veel hoeft te regelen om iets te gaan ondernemen. Wanneer ik dat wil doen, dan is dat altijd een kwestie van goed plannen en regelen, zodat de andere twee opgevangen kunnen worden. Gelukkig is mijn relatie met de vader van mijn kinderen heel goed en is het meestal geen probleem om de kinderen bij hem onder te brengen. Afgelopen zomer ben ik samen met Lieve naar Haarlem geweest. Ik ben een groot fan van Airbnb en heb dan ook al in verschillende steden hier gebruik van gemaakt. De ene beter dan de ander, maar over het algemeen hebben wij hier hele goede ervaringen mee. Ook deze zomer hebben we een Airbnb geboekt en dit keer gaan we naar Knokke.

Ons weekend Haarlem bestond uit een dag shoppen en een dag strand en het was weer helemaal fijn  en gezellig. Ik kijk nu al uit naar het volgende tripje....

Reactie schrijven

Commentaren: 0