Pasen

 

Wat een heerlijk feest is Pasen toch! Samen ontbijten, lang tafelen, lekker weer en mooie bloemen. Ik vind de bloemen in het voorjaar altijd zo mooi. Ik kan er enorm van genieten als ik mijn vaas weer gevuld heb met de meest prachtige bloemen.

 

Dit jaar was mijn jongste (zoon) 3 dagen op hockeytoernooi en was ik alleen met de meiden thuis. Heerlijk samen ontbeten en daarna met de hele familie bij opa en oma paaseieren gezocht en asperges gegeten. Maar, heel eerlijk, het was toch wel stil zonder zoon en zelfs de meiden gaven aan hem gemist te hebben. Zo zie je maar weer, ze kunnen soms niet met, maar zeker ook niet zonder elkaar. Ik vind het mooi om te zien hoe wij in 7 jaar tijd een sterke eenheid geworden zijn. Dit ging uiteraard met alle ups en downs die bij een scheiding horen, maar ik ben enorm trots op mijn kinderen, maar ook op mezelf als ik zie waar we nu met z'n viertjes staan. En dat wordt tijdens dit soort dagen alleen maar duidelijk en dat koester ik enorm. Met Pinksteren gaan de kinderen naar mijn ex, maar Pasen blijft altijd een speciaal feestje voor ons.

 

X

 

 

 

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0